Quantcast

Půl milionu abonentů beIN Sport

| redakce | tisk

Nedávno odstartovaly dva nové sportovní kanály pod značkou beIN Sport. Provozovatel nyní ohlásil, že získal přes 500 tisíc abonentů. Tento výsledek je daleko za očekáváním vysílatele.

beIN Sport 1 zahájil provoz 1.6.2012, speciálně před fotbalovým šampionátem Euro 2012 a beIN Sport 2 byl spuštěn 27.7.2012, aby mohl vysílat zápasy francouzské fotbalové Ligue 1 a Ligue 2.

"Je to samozřejmě velmi uspokojující výsledek," komentoval počet abonentů generální ředitel Nasser Al-Khelaifi. "I když víme, že máme stále ještě hodně práce nad vylepšováním, výsledky ukazují, že jsme na dobré cestě, zejména vysíláním přenosů z Ligue 1, Ligy mistrů UEFA, Evropské ligy UEFA a La Ligy, které se ještě na našich kanálech nevysílají."

Nabídku dvou kanálů beIN Sport doplňuje 8 kanálů beIN Sport MAX, které jsou dostupné bez dodatečných poplatků pro zákazníky, kteří sledují placenou televizi přes kabelové operátory a ADSL / optické sítě.

Měsíční poplatek za příjem stanic beIN Sport je stanoven na 11 eur (cca 275 Kč).

beIN Sport má práva k přenosů z Ligue 1, Ligue 2, Ligy mistrů UEFA, Evropské ligy UEFA, La Liga, Bundesliga, FA Cup, Carling Cup, Copa Libertadores a vybrané kvalifikační zápasy na fotbalové Mistrovství světa 2014.

Vlastníkem značky beIN Sport je katarská vysílací společnost Al Jazeera.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články