Quantcast

Prima COOL vykopla svůj Fotbal je COOL

| redakce | tisk

V pondělí 13. 8. v Ostravě odstartovala TV Prima COOL nový projekt s názvem Fotbal je COOL. S příchodem Ligy mistrů UEFA na tuto televizní stanici chce umožnit nadšeným fotbalistickým COOLíkům, aby předvedli, co umí, a užili si prastarou populární hru i naživo. Ostravský mač se dohrál za nečekané tmy, což ovšem hru ještě víc zatraktivnilo.

Fotbal není jen hra, ale i bezva dobrodružství. A právě tak jsou vystavěny i nadupané fotbalové eventy, které postupně proběhnou v pěti velkých českých městech: v Ostravě, Brně, Plzni a v Praze. Zájemci o účast se přihlašují na webové adrese http://www.prima-cool.cz/fotbaljecool. A pak mohou bez dechu čekat, kdy na ně speciální tým vybafne s pozvánkou a zavolá je do hry. Změřit svoje čutací síly mohou jednotlivci i družstva. Specifikum akce však nespočívá jen v momentu překvapení - hráči do poslední chvíle nevědí, kdy a s kým se utkají -, ale také v neobvyklých prostorách, v nichž k zápasům dojde. Může to být například střecha budovy, stará opuštěná továrna nebo jakékoli jiné místo alespoň trochu přijatelných rozměrů. Díky úpravám se stane jedinečným kolbištěm COOLíků, kteří se nebojí kopnout do meruny. Přesné místo utkání v oblasti, odkud hráči pocházejí či jsou jí nejblíže svým bydlištěm, se aktéři dozví také z vysílání regionálního rádia.

Prima COOL vykopla svůj Fotbal je COOL
▲ Prima COOL vykopla svůj Fotbal je COOL

Velikost hracího prostoru a délka zápasu jsou uzpůsobeny hře čtyř proti čtyřem. Z několika družstev se vzájemným měřením sil postupně vyprofiluje vítězný tým. Vyzápasenou odměnou je nejen nevšední sportovní zážitek, ale také herní konzole PlayStation 3.

První ze série zápasů se uskutečnil v Ostravě před novým obchodním centrem a byl nadupaný překvápky. Hrálo se od odpoledne, aby si stihlo zahrát všech deset přihlášených družstev a dovybraná smečka z „osamělých fotbalových vlků“. Až nečekaně vybavené hřiště s barely místo branek a občerstvením ve stylu Semtex COOL hráče nakoplo k ostré hře. Byla natolik vyrovnaná, že se zápasy musely zkracovat a poslední souboj naopak prodlužovat. Vítězové byli tak nadšení výhrou, že je ani při závěrečném fotu nebylo možné zklidnit. Co ale překvapilo úplně všechny, byla tma, která se v části prostranství, kde se míč jen stěží na chvíli zastavil, rozlila. Přes dohodu s provozovatelem osvětlení o rozsvícení pouličních lamp nezablikala ani jedna zářivka. Ostravský event se tak rozrostl o další dávku adrenalinu. Všichni to vzali s humorem a stejně jako moderátor zápasů na místě Roman Buťa z pořadu Těžká dřina, byli nažhavení zápasy dohrát stůj co stůj. Narychlo nainstalovanému provizornímu osvětlení se pak hřiště podařilo pokrýt světlem a zápasy se s přibývajícím napětím a nadšeným křikem vítězů nakonec úspěšně dohrály.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články