Quantcast

UPC DTH potvrzuje zařazení Animal Planet HD

| redakce | tiskobrázek k článku: UPC DTH potvrzuje zařazení Animal Planet HD

Lucemburská mediální skupina UPC DTH rozšířila českou a slovenskou nabídku satelitní platformy freeSAT o dokumentární kanál Animal Planet HD. Stanice se stala součástí HD balíčku již v pondělí 17.12.2012.

Televizi Animal Planet HD provozuje společnost Discovery Networks. Současně se spuštěním nového kanálu se UPC DTH stalo největším poskytovatelem obsahu společnosti Discovery Networks v České republice (a současně také na Slovensku, v Maďarsku a Rumunsku).

Stali jsme se největším poskytovatelem obsahu Discovery Networks ve střední Evropě a jsme rádi, že posilujeme nabídku o další velmi kvalitní kanál jako je právě Animal Planet HD, a to v lokálních jazycích,“ říká Magnus Ternsjö, výkonný ředitel UPC DTH S.ŕ r.l. „Díky tomu máme v nabídce již většinu kanálů produkovaných společností Discovery Networks.“

Animal Planet HD je kanál vysílající ve formátu 1080i, což je zlatý standard pro HD, se stereo zvukovou stopou v českém jazyce. Díky jedinečnému požitku ze zvuku a videa přibližuje tento kanál život v divočině, prezentuje reálný obraz přírody a vtahuje diváky do skutečně dojemných příběhů, plných emocí a vášní, ve kterých figurují nejnebezpečnější predátoři vedle domácích mazlíčků. Program Animal Planet HD se v České republice vysílá od března roku 2011.

„Předplatitelé mohou vychutnat téměř celé portfolio kanálů Discovery Networks, včetně dvou kanálů v HD kvalitě. Jsem si jist, že v takovém portfoliu najdou hodně vzrušujícího a kvalitního obsahu,“ říká Olgierd Dobrzynski, Country Manager Discovery Networks pro střední Evropu.





Reklama




Vybrané články