Quantcast

Od 1. února startují na FANDOVI večerní pořady od 20:20

| redakce | tiskobrázek k článku: Od 1. února startují na FANDOVI večerní pořady od 20:20

FANDA připravil pro své televizní diváky změnu v programovém schématu. Od 1. února budou všechny večerní pořady vysílány od 20:20. Začátek hlavního večerního programu tak sjednocuje s hlavním kanálem TV NOVA. Ke změně dochází na přání televizních diváků.

Páteční francouzský film Mlčenlivý budou moci diváci zhlédnout již od 20:20. FANDA tak vychází vstříc svým televizním divákům, kteří sledují Sportovní noviny na TV NOVA a často přicházeli o začátek pořadů na jejich oblíbeném FANDOVI. „Vyslyšeli jsme přání především pánské části našich diváků, kteří jsou zvyklí sledovat Sportovní noviny a stěžovali si, že jim zbytečně unikají začátky seriálů, filmů a dalších pořadu,“ potvrdil ředitel NOVA Sport a FANDY Marek Kindernay.

Divákům FANDY už nebudou unikat sobotní a nedělní premiérové díly Kriminálky New York VI nebo pondělní díly sci-fi seriálu Invaze. Stejně tak si od začátku vychutnají nadcházející filmy v únoru Vyvolávač deště (7. 2.), Hvězdná brána: Archa pravdy (13. 2.), Vítězové a poražení (15. 2.), Hvězdná brána: Návrat (20. 2), Rudý labyrint (22. 2.), Drsnej Shaft (26. 2.) nebo Rudá planeta (27.2).

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články