Quantcast

FiberTV od Orange s dalšími kanály od Chello CE

| redakce | tisk

O pět nových placených televizních stanic z portfolia předního poskytovatele televizních programů Chello Central Europe se počátkem dubna rozrostla nabídka IPTV služby FiberTV, kterou na Slovensku poskytuje Orange. Zákazníci tohoto operátora mohou již v tuto chvíli nově sledovat Sport2 HD, dokumentární Spektrum HD, dětský Megamax, seriálové CBS Drama či Spektrum Home o stylovém bydlení a zahradničení.

Společnost Chello Central Europe patří do skupiny Liberty Global, Inc.

Všechny čerstvě přidané televizní kanály zařadil Orange do stávajících tematických balíčků, a to následovně: rodinný 1 (Megamax, CBS Drama), rodinný 2 (Spektrum Home), dokumentární (Spektrum HD), sportovní (Sport2 HD).

Jsme rádi, že můžeme dalším slovenským divákům nabídnout naše televizní stanice, které díky své tematické pestrosti a špičkovým pořadům zaujmou všechny členy rodiny využívající digitální televizi FiberTV od Orange,“ uvedl Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Sport2 HD vysílá v nativním vysokém rozlišení například přímé přenosy zápasů Slovanu Bratislava a Lva Praha v Kontinentální hokejové lize (KHL) a dále ze španělské La Ligy s velkokluby FC Barcelona a Real Madrid či prestižní tenisové turnaje ATP500. Dokumentární Spektrum HD ve vysokém rozlišení „nazírá na svět jinýma očima“, například populárně-naučnými megahity z produkce věhlasné BBC. Dětský Megamax je bránou do světa superhrdinů, cílí na chlapce ve věku od 7 do 14 let a přináší jim světově známé dobrodružné pořady jako Transformeři, Ninjago nebo Hot Wheels. CBS Drama vysílá osvědčenou seriálovou klasiku, do níž patří Dynastie či Městečko Twin Peaks. Spektrum Home stylově inspiruje pro krásnější byt, dům a zahradu.

IPTV služba FiberTV nyní nabízí celkem 14 kanálů provozovaných či zastupovaných společností Chello Central Europe. Vedle výše uvedených dále Sport1, SportM, Minimax, TV Paprika, MGM, CBS Reality, JimJam, Fine Living, Da Vinci Learning a Extreme Sports Channel.

zdroj: Chello CE





Reklama




Vybrané články