Quantcast

Česká televize bude extraligu vysílat až do roku 2018

| redakce | tisk

Česká televize bude i nadále oficiálním partnerem českého hokeje. Vedle zápasů reprezentace se dnes na pět sezon stala i exkluzivním vysílatelem zápasů České hokejové extraligy. Smlouvu se společností BPA Sport marketing, která je vlastníkem vysílacích práv, za Českou televizi podepsal generální ředitel Petr Dvořák.

Mám velkou radost, že jsme po půl roce jednání o vzájemném partnerství našli formu spolupráce, která bude přínosem pro obě strany a především pro fanoušky českého ledního hokeje. Díky naší exkluzivní pozici budeme moci přinášet divákům atraktivní sportovní zážitky v tradičně vysoké kvalitě, na kterou jsou u České televize zvyklí,“ říká výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský.

Česká televize bude extraligu vysílat až do roku 2018
▲ Česká televize bude extraligu vysílat až do roku 2018

Oficiálním partnerem české hokejové reprezentace a české hokejové extraligy se Česká televize stala na pět sezón, tedy až do 2017/2018. Součástí exkluzivní smlouvy s majitelem vysílacích práv jsou kromě vysílání všech zápasů extraligy ledního hokeje i vysílací práva k reprezentačním zápasům českého hokejového týmu např. v rámci Euro Hockey Tour nebo přátelská utkání českého týmu. Česká televize navíc díky smlouvě získala i exkluzivní práva na Mistrovství světa v hokeji do 20 let.

Vážíme si dlouhodobé profesionální spolupráce a jsme rádi za podporu, kterou Česká televize hokeji dává, a věříme, že v tom bude pokračovat i nadále,“ říká generální ředitelka BPA Sport marketing Jana Obermajerová.

Hokejoví fanoušci se tak mohou i nadále v tradičních dnech, v úterý, pátek a neděli, těšit na extraligové zápasy doprovázené studiem Hokej Buly Živě s týmem České televize v čele s Robertem Zárubou.

zdroj: ČT





Reklama




Vybrané články