Quantcast

VOYO nabízí seriál Breaking Bad v necenzurované verzi

| redakce | tisk

Videoportál VOYO již několik týdnů každé pondělí přináší svým uživatelům premiérové díly poslední série cenami ověnčeného seriálu Breaking Bad (Perníkový táta) jen pár hodin po jejich odvysílání v USA v původním znění s českými titulky. S aktuálním 14. a nadcházejícím 15. dílem jde VOYO vstříc seriálovým fanouškům ještě více, oba díly nabízí v necenzurované verzi.

Nejaktuálnější 14. díl najdou diváci na VOYO od včerejšího odpoledne. Verze, kterou má VOYO k dispozici, se liší oproti verzi odvysílané v USA v nedělní premiéře „drsnějšími“ scénami, které se ve vysílání nemohly objevit. Ve stejné podobě bude na VOYO k dispozici i 15. díl. Verze seriálu bez cenzury mají příznivci seriálu Breaking Bad (Perníkový táta) možnost vidět exkluzivně pouze na VOYO, nikde jinde se neobjeví až do 26. listopadu, kdy vyjde seriál na DVD.

VOYO nabízí seriál Breaking Bad v necenzurované verzi
▲ VOYO nabízí seriál Breaking Bad v necenzurované verzi

Seriál Breaking Bad (Perníkový táta) i další tituly ze široké knihovny mohou předplatitelé služby kromě PC sledovat i na tabletech a telefonech se systémy Android a iOS, a na všech televizorech, ať na chytrých modelech značek Panasonic, LG a Samsung nebo na všech ostatních díky novému IP boxu VOYO Player.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články