Quantcast

Televize Golf Channel začne od května 2014 používat nové logo

| redakce | tisk

Nové logo vzniklo spojením loga americké společnosti NBC, která používá obrázek páva, a výrazného nápisu GOLF. Nový vzhled značky tak odráží stále rostoucí sílu golfového mediálního trhu v rámci NBC Sports Group a posiluje postavení TV Golf Channel coby celosvětového zdroje pro golfové zpravodajství a vysílání turnajů.

Nové logo se začne od května 2014 představovat na různých platformách v návaznosti na jednu z vrcholných událostí PGA Tour - na turnaji THE PLAYERS Championship.

Televize Golf Channel začne od května 2014 používat nové logo
▲ Televize Golf Channel začne od května 2014 používat nové logo

Multimediální společnost Golf Channel byla spoluzaložena slavným golfovým hráčem Arnoldem Palmerem v roce 1995 jako kabelový sportovní kanál a rozvinula se v silnou lifestylovou značku. Dnes je tato golfová televizní síť dostupná 24 hodin denně, 7 dní v týdnu ve 120 milionech domácnostech v 83 zemích celého světa. Exkluzivní partnerství se světovými tours jí umožňuje vysílat více živých přenosů z golfových turnajů než jiným společnostem.

Navíc se programová nabídka TV Golf Channel může pyšnit nejkvalitnějším golfovým zpravodajstvím a originální tvorbou pořadů. Od svého připojení ke skupině NBC Sports Group se společnost Golf Channel stala jednou z nejrychleji rostoucích televizních sítí s rekordem v nejvyšší sledovanosti za poslední tři roky.





Reklama




Vybrané články