Quantcast

10E: Paket BFBS přešel do DVB-S2

| redakce | tisk

Paket British Forces Broadcasting Service (BFBS), distribuovaný přes satelit Eutelsat 10A, přešel z DVB-S do novějšího vysílacího standardu DVB-S2. BFBS pro britské vojáky vysílá televizní a rozhlasové programy z pozice 10°E. Po změně parametrů se nabídka rozšířila o 3 nové programy.

K doposud šířeným programům BBC One, BBC Two, ITV, BFBS Extra, Sky Sports 1, Sky Sport 2, BFBS Sport, Sky News, BBC One Delay, ITV Delay, BFBS Movies a Nepali Television byly přidány BBC Two Delay, BFBS Extra Delay a Sky Sports 3. Všechny stanice jsou zakódované systémy CryptoWorks a Irdeto 2. Pouze Nepali Television je FTA. V multiplexu je také řada rozhlasových programů, většina FTA.

British Forces Broadcasting Service jsou televizní a rozhlasové služby pro britské vojáky ve Velké Británii a po celém světě. Služby jsou určeny pro vojáky, námořníky, letce a jejich rodiny. Tato služba je provozována SSVC BFBS (Services Sound and Vision Corporation) v rámci smlouvy s Ministerstvem obrany Spojeného království. Přenos na satelitu Eutelsat 10A je určen pro britské vojáky, kteří jsou na misích v Evropě a na Blízkém východě.

nové technické parametry:

• Eutelsat 10A (10°E), freq. 11,221 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články