Quantcast

Sport 5 opět odvysílá přenos z basketbalové euroligy

| redakce | tiskobrázek k článku: Sport 5 opět odvysílá přenos z basketbalové euroligy

Basketbalistky USK Praha čeká souboj sezóny. Na pražské Folimance se v osmifinále Euroligy potřetí střetnou se španělským týmem Rivas Madrid a vítěz zápasu postoupí mezi nejlepších osm týmů Evropy. To se domácím ještě nikdy nepovedlo.

Pokus o historický úspěch basketbalistek USK můžete opět sledovat na televizním kanálu SPORT 5. Utkání začíná 19. března 2014 v 18:00 a přímý přenos startuje o pět minut dříve. Zápas bude komentovat Michal Škorpil.

SPORT 5 odvysílal přímé přenosy i z prvních dvou utkání v Praze a Madridu. Ve kterých se vždy radoval domácí tým. Teď už se rozhodne, kdo postoupí na závěrečný turnaj v Jekatěrinburgu.

Televizní kanál SPORT 5 zahájil vysílání 2. srpna 2008 a zaměřuje se na široké spektrum sportovních odvětví. Pro diváky je dostupný v síti pozemního digitálního vysílaní Multiplex 3 z vysílačů Praha - Mahlerovy sady a Cukrák pro Prahu a Střední Čechy. Kódovaně přes satelit pak v rámci programového balíčku Skylink a UPC, informace o zařazení programu SPORT 5 do programových balíčků kabelových operátorů poskytnou sami operátoři. SPORT 5 je také součástí programové nabídky služby Topfun.





Reklama




Vybrané články