Quantcast

Reportáž z Czech Open 2014 taekwon-do na Sport 5

| redakce | tiskobrázek k článku: Reportáž z Czech Open 2014 taekwon-do na Sport 5

Moderní bojové umění sebeobrany, které má možnost naučit se každý. Taekwon-do se vyznačuje především svou velkou silou, dokonalou technikou nohou, rychlostí a obratností. Reportáž z mezinárodní soutěže Czech Open 2014 uvidí diváci na obrazovkách televizní stanice Sport 5 už v pátek 28. 3. 2014 v 19:05.

V Nymburku se uskutečnil už jedenáctý ročník tradičního klání v taekwon-do. Toto moderní bojové umění sebeobrany je ve světě velmi populární a nejinak je tomu i v Česku. V srdci Evropy se taekwon-do cvičí od roku 1987. Dohled nad výukou má již od počátku korejský mistr Hwang Ho-yong. Držitel nejvyššího technického stupně dovednosti v taekwon-do devátého danu.

Do nymburské sportovní haly se na letošní Czech Open sjelo 267 závodníků z 28 škol a pěti zemí. Mezi sebou si to rozdali bojovníci z České republiky, Grónska, Ruska, Slovinska a Slovenska všech věkových i váhových kategorií.

Televizní kanál SPORT 5 zahájil vysílání 2. srpna 2008 a zaměřuje se na široké spektrum sportovních odvětví. Pro diváky je dostupný v síti pozemního digitálního vysílaní Multiplex 3 z vysílačů Praha - Mahlerovy sady a Cukrák pro Prahu a Střední Čechy. Kódovaně přes satelit pak v rámci programového balíčku Skylink a UPC, informace o zařazení programu SPORT 5 do programových balíčků kabelových operátorů poskytnou sami operátoři. SPORT 5 je také součástí programové nabídky služby Topfun.

zdroj: Sport 5





Reklama




Vybrané články