Quantcast

Poslední díl hokejového magazínu na Sport 5

| redakce | tisk

Exkurze do českého prvoligového a mládežnického hokeje je pomalu u konce. V posledním díle exklusivního Hokejového magazínu na televizním kanále SPORT 5 navštívíme obchod s hokejovými potřebami a ukážeme, jak dobře pořídit hokejovou výstroj.

S kamerou zavítáme na sever Čech a představíme divákům hokejové mužstvo Piráti Chomutov a jejich moderní arénu. Chomutov se také řadí k prvním týmům, které v roce 2011 získaly statut hokejové Akademie ČSLH, a klade důraz na výchovu mladých talentů.

Poslední díl hokejového magazínu na Sport 5
▲ Poslední díl hokejového magazínu na Sport 5

Ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje vznikl ojedinělý hokejový pořad, který se věnuje převážně mládežnické a prvoligové scéně. V posledním díle, vám ale také nabídneme další profil mistra světa, olympijského vítěze a slavného odchovance české brankářské školy. Nenechte si ujít závěrečnou část Hokejového magazínu.

Čtvrtý díl odvysílá televizní kanál SPORT 5 již v pátek 11. dubna 2014 v 18:30.

Předchozí tři díly jsou ke zhlédnutí v archivu na webu sport5.cz.

Televizní kanál SPORT 5 zahájil vysílání 2. srpna 2008 a zaměřuje se na široké spektrum sportovních odvětví. Pro diváky je dostupný v síti pozemního digitálního vysílaní Multiplex 3 z vysílačů Praha - Mahlerovy sady a Cukrák pro Prahu a Střední Čechy. Kódovaně přes satelit pak v rámci programového balíčku Skylink a UPC, informace o zařazení programu SPORT 5 do programových balíčků kabelových operátorů poskytnou sami operátoři. SPORT 5 je také součástí programové nabídky služby Topfun.

zdroj: Sport 5





Reklama




Vybrané články