Quantcast

Vysílač Cukrák v úterý s výlukou

| redakce | tisk

České Radiokomunikace plánují na úterý 15. dubna 2014 výluku digitálního televizního a rozhlasového vysílání. Od 6:00 do 15:00 hodin proběhne výluka DVB-T a pro rozhlasové do 10:00 hodin.

Z vysílače Cukrák nebude aktuálně vysílat veřejnoprávní multiplex 1 České televize, multiplex 2 s programy televizí Nova, Prima a TV Barrandov a multiplex 3 s programy Prima Love, Prima ZOOM, Óčko, Óčko Gold, Šlágr TV, Active TV, ČT:D/ČT art a Sport 5.

Na vysílači Cukrák dojde také k přerušení rozhlasového vysílání, v době od 6.00 do 10.00 hodin. Toto opatření se dotkne stanice ČRo Region Středočeský kraj na frekvenci 100,7 MHz.

Při plánované výluce bude provedena pravidelná kontrola vysílače, anténních systémů, údržba energetiky a vysílací technologie.

Výluka TV a rozhlasového vysílání z pražského vysílače Cukrák se dotkne pouze těch diváků, kteří přijímají signál právě z tohoto vysílače. Ostatních diváků, kteří na území Prahy a Středočeského kraje přijímají signál z vysílačů Praha-Žižkov, Buková hora, Ještěd a Mezivraty, které rovněž pokrývají část Prahy a Středočeského kraje, se výluka netýká.





Reklama




Vybrané články