Quantcast

Digi TV SK: Kanály Digi Liga Majstrov jen ve vyšším balíčku

| redakce | tisk

Nová Digi TV bude na Slovensku nabízet sportovní programy Digi Sport 1, Digi Sport 2, Slovak Sport TV1 a Slovak Sport TV2 všem zákazníkům se základním balíčkem Štandard. Ten zákazník nadále pořídí za 9,60 eur měsíčně. K ceně je nutné ale přičíst poplatek ve výši 1,50 eur za HD přijímač.

Fotbalové kanály Digi Liga Majstrov 1 a Digi Liga Majstrov 2 budou jen v doplňkovém balíčku Maxu. "Programy ponecháme všetkým zákazníkom. Výnimkou sú ale programy Digi Liga Majstrov 1 a Digi Liga Majstrov 2. Tie sa budú nachádzať po novom v balíku Maxi," uvedl portálu Živé.sk ředitel marketingu a prodeje Digi Slovakia Roman Vavrík.

HD verze programů Digi Sport 1, Digi Sport 2 a Slovak Sport TV2 budou od 1.5.2014 dostupné v Extra HD balíčku. Ten klient pořídí za 2 eura měsíčně.

V nové Digi TV SK budou zatím chybět některé oblíbené české stanice. Diváci vylepšené Digi TV najdou v nabídce z českých stanic jen ČT1, ČT2, ČT24, TV Nova a TV Prima. V nejbližších měsících se rozhodne o případném přidání dalších stanic.





Reklama




Vybrané články