Quantcast

Alan Záruba novým kreativním ředitelem skupiny Nova

| redakce | tisk

Novým kreativním ředitelem skupiny Nova se od 1. června 2014 stává Alan Záruba, který na Nově působí od roku 2012 na pozici Art Director zpravodajství a publicistiky. Michal Pacina ze společnosti odchází.

Alan Záruba výrazně přispěl k aktuální podobě zpravodajství a publicistiky televize Nova. Pod jeho vedením došlo například k proměně zpravodajského studia Televizních novin a Počasí, které je jako první na světě ovládáno gesty moderátorů. Velmi si cením toho, že Alan povede kreativní oddělení a svými znalostmi posílí naši mediální značku,“ uvedl Christoph Mainusch, jednatel a generální ředitel skupiny Nova, a dodal: „Děkujeme Michalu Pacinovi za vynikající práci a nasazení v uplynulých letech.“

Alan Záruba novým kreativním ředitelem skupiny Nova
▲ Alan Záruba novým kreativním ředitelem skupiny Nova

Alan Záruba má téměř 20 let zkušeností z oblasti grafického designu a vizuální komunikace. Věnuje se rovněž TV grafice, typografii, odborné pedagogické, publikační, kurátorské a nakladatelské činnosti. V oblasti televizní grafiky působí od roku 2006, nejdříve jako vedoucí designér ve veřejnoprávní televizi a poslední 2 roky jako Art Director zpravodajství a publicistiky v TV Nova. Zde řídil v uplynulých měsících projekt realizace kompletní vizuální proměny Televizních novin a dalších publicistických pořadů.

Ve své nové pozici bude Alan Záruba zodpovědný za vedení kreativního oddělení skupiny Nova a realizaci projektů vizuální podoby nových televizních pořadů, self promotion a image kampaní.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články