Quantcast

Golf Channel vstoupil na polský trh

| redakce | tiskobrázek k článku: Golf Channel vstoupil na polský trh

Na polském televizním trhu začala působit stanice Golf Channel. Jedním z prvních operátorů, který se rozhodl zařadit stanici do své nabídky je síť Echostar Studio z Poznaně.

Dne 29. května 2014 se abonenti této sítě dočkali stanice Golf Channel.

Program Golf Channel, jak již název napovídá, je zaměřen na golf na nejvyšší světové úrovni - PGA Tour, European Tour, Asian Tour, Web.com Tour a řadu dalších. Stanice vysílá také golfové zpravodajství, pořady typu talk show, instrukce ke golfu a mnoho jiných původních pořadů - například "School of Golf", "The Golf Fix", Champions Tour LC" a další.

Stanice je součástí NBC Sports Group, divize NBCUniversal a je přítomna v 84 zemích po celém světě. Polským operátorům je nabízena v SD i HD rozlišení.

Golf Channel (Golf Channel HD) patří do portfolia Universal Networks International (UNI), vlastněné NBCUniversal (dceřiná společnost Comcast Corporation), který nabízí televizní kanály ve více než 176 zemích v Evropě, na Středním východě, v Africe, Latinské Americe a Asii. Na polském trhu poskytuje stanice Universal Channel, Universal Channel HD, Scifi Universal, 13 Ulica, E! Entertainment a E! Entertainment HD a jsou dostupné v satelitních platformách Cyfrowy Polsat, nc+ a Orange a u vybraných kabelových a IPTV operátorů.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články