Quantcast

ÓČKO poprvé v historii pořádá den otevřených dveří

| redakce | tisk

ÓČKO, největší hudební televize v Čechách a na Slovensku uspořádá v sobotu 14. června den otevřených dvéří s názvem ÓČKO STREET SKILLZ. Na zahradě ÓČKA bude přichystána U-rampa, workshopy, exhibice a nadání DJs. ÓČKO bude k akci také vysílat živé přenosy. Vše startuje se v 9:00.

Hlavním mottem celé akce je heslo „Neseď doma, přijď do ÓČKA“. Cílem eventu je přiblížit mladším divákům a fanouškům možnosti trávení volného času aktivním a zábavným způsobem. ÓČKO chce propojit diváky s předními osobnostmi freestylové scény. Na zahradě ÓČKA se objeví skateboardisté Honza Kaňůrek ze Zabil.cz, Honza Tomšovský nebo BMX jezdci Michael Beran a Dominik Nekolný. Celý den budou přítomni další esa z české street artové scény.

Po celou sobotu je pro diváky nachystán program plný exhibic a workshopů, kde si mladí lidé mohou vyzkoušet DJské gramfony, diabola, zatančit streetdance, zarepovat si nebo vytvořit vlastní grafitti na speciálně připravené stěně. Přátelskou atmosféru na místě umocní mladí a nadějní DJs. ÓČKO pro tuto událost vytvoří speciální studio, kde bude z akce přenášet živé vstupy do vysílání po celý den. Na místě budou i stánky partnerů akce s jídlem, pitím a módními doplňky.

Chceme ukázat mladé generaci, že v dnešní době je možností jak se bavit a realizovat více než kdykoliv předtím. Je skvělé, že tu budou i prvotřídní osobnosti ze scény jako Honza Kaňůrek, Michal Beran nebo Dominik Nekolný, kteří lidem ukážou, že zábava a tvrdá práce jdou dohromady. Je nachystán nabitý program ve formě exhibic, workshopů a různých vystoupení, včetně prohlídky studia. Návštěvníci se mají na co těšit. Snad nám vyjde počasí“, glosuje pořadatel akce, Fanda Plochý z ÓČKO Promotion.

Akci ÓČKO STREETZ SKILLZ pořádá a zajišťuje in-house agentura ÓČKO Promotion společně s partnery akce.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články