Quantcast

Smart televizory Philips nabídnou videotéku VOYO

| redakce | tisk

Na chytrých televizorech Philips se nově objevuje oblíbená videoknihovna od skupiny Nova. S aplikací VOYO divákům již žádný pořad neuteče - hollywoodské trháky, sportovní přenosy, ale i českou klasiku si mohou pohodlně přehrát, kdy chtějí a navíc bez reklam.

Televizory Philips se snaží vždy nabízet ten nejlepší divácký zážitek, ať už po stránce obrazové kvality, tak zprostředkováním toho nejkvalitnějšího dostupného obsahu. Na platformě Philips Smart TV tak nyní diváci naleznou v App Gallery novou aplikaci VOYO. Ta nabízí možnost neomezeně sledovat české i zahraniční filmy a seriály, sportovní přenosy a pořady TV Nova. Diváci získají za měsíční poplatek neomezený přístup ke všem filmům a seriálům z nabídky, které si mohou přehrát kdykoliv a bez rušivých reklam.

Aplikace VOYO nabídne svým uživatelům přes 2 000 filmů z celosvětové i české produkce, archiv všech seriálů a pořadů TV Nova i exkluzivní sportovní přenosy. Nespornou výhodou je možnost neomezeného počtu přehrání všech záznamů. Služby videoknihovny VOYO jsou dostupné na počítači, tabletu, mobilu i chytrém televizoru,“ říká Petr Horák, ředitel internetové sekce TV Nova. Díky aplikaci VOYO na televizorech Philips si nyní mohou diváci všechny pořady užít v té nejvyšší obrazové kvalitě z pohodlí svého gauče - a to vše za cenu přibližně stejnou, jako stojí jeden lístek do kina.

Smart televizory Philips nabídnou videotéku VOYO
▲ Smart televizory Philips nabídnou videotéku VOYO

Aplikace je prozatím dostupná pro všechny modelové řady Smart televizorů Philips z roku 2014 (kromě chystaných televizorů s operačním systémem Android) a televizory řady 6008 a vyšší z roku 2013.

Bohatá videotéka VOYO je rozdělená do přehledných diváckých kategorií.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články