Quantcast

UPC spouští službu HBO GO

| redakce | tisk

Společnost UPC spouští službu HBO GO, která bude dostupná pro všechny zákazníky s aktivní DTV nebo digitální službou HBO, HBO HD, Superfilm a Supreme. Jedná se o možnost sledovat pořady z videotéky HBO, která obsahuje přes tisíc titulů, a to až na čtyřech různých zařízeních. UPC službu poskytuje zdarma, bez jakýchkoliv dodatečných poplatků.

HBO GO umožňuje přístup do videotéky HBO, kde diváci najdou až patnáct set hodin obsahu. Jedná se o aktuálně uváděné filmy na HBO a dalších programech, ale i o významnou část vlastní tvorby HBO, například seriály Hra o trůny, Temný případ, True Blood: Pravá krev, Bratrstvo neohrožených, Sex ve městě, Řím, Hořící keř s jedenácti cenami Českého lva, nový seriál Pozůstalí a další.

Chápeme, že se u našich zákazníků mění požadavky na způsob sledování pořadů a proto jim chceme nabízet naše programy na více zařízeních a v čase, který si sami zvolí. HBO GO je první příklad takového přístupu a chceme v tomto trendu pokračovat i v budoucnu“, řekl Jason King, viceprezident pro marketing a prodej UPC.

Jsme rádi, že můžeme zpřístupnit HBO GO pro zákazníky UPC. Navíc, díky tomu, že součástí služby bude i živé vysílání kanálu HBO, budou mít uživatelé HBO GO svůj oblíbený program, kdykoliv a kdekoliv se budou nacházet. Reagujeme tímto na změny návyků uživatelů a na jejich měnící se potřeby,“ řekl Ivan Ševčík, country manažer HBO pro Českou republiku.

Nově HBO připravuje i třináctidílný seriál AŽ PO UŠI, vycházející z izraelského formátu „When Shall We Kiss“ - v programu bude uveden na podzim 2014. Vypráví o milostných vztazích v současné společnosti, podle scénářů Ivy Klestilové a Terezy Dusové jej natočil uznávaný český režisér Jan Hřebejk.

Dalším zajímavým projektem, na který se diváci mohou těšit, je dramatický seriál “Knick: Doktoři bez hranic“ z produkce Cinemaxu od oscarového režiséra Stevena Soderbergha. Odehrává se v New Yorku roku 1900, v nemocnici Knickerbocker Hospital, kde pokrokoví lékaři a zdravotní sestry posouvali hranice medicíny v době, kdy úmrtnost lámala rekordy a antibiotika neexistovala.

Kromě knihovny pořadů HBO GO umožňujei živé přehrávání (streaming) programu HBO. Zákazník může službu HBO GO využívat na čtyřech typech zařízení - osobním počítači, Smart TV, tabletu a mobilním telefonu, přičemž vybrané pořady lze sledovat zároveň na dvou zařízeních.

Ke službě je možné se přihlásit na stránkách www.hbogo.cz. Zákazníci musí mít vytvořenou registraci na Moje UPC na adrese https://my.upc.cz.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články