Quantcast

Denisa Jeřábková - nová moderátorka zpráv na TV Barrandov

| redakce | tisk

Hlavní zpravodajská relace na Televizi Barrandov má novou moderátorku. Vedle šarmantního Petra Převrátila (28) ve zpravodajském studiu již brzy usedne Denisa Jeřábková (26). V moderátorském křesle nahradí Terezu Jemelíkovou (30).

Denisa Jeřábková má s moderací letité zkušenosti. Diváci Televize Barrandov Denisu znají coby průvodkyni pořadem Babinec a reportérku večerní relace Intim. Souběžně se současnou reportérskou činností v týmu Našich zpráv provází life-stylovými pořady Českého rozhlasu Regina, v minulosti přispívala vlastními reportážemi do pořadu Top Star Magazín FTV Prima. Nabídku moderovat Naše zprávy přijala s neskrývanou radostí.

Denisa Jeřábková - nová moderátorka zpráv na TV Barrandov
▲ Denisa Jeřábková - nová moderátorka zpráv na TV Barrandov

Ve světě médií se pohybuji sedm let a moderování hlavní zpravodajské relace je pro mě splněním mého dlouholetého snu. Vážím si důvěry, kterou do mě vedení Televize Barrandov vkládá, těším se na novou příležitost i prostředí a věřím, že zúročím svoje dosavadní zkušenosti a do Našich zpráv přinesu vítanou změnu,“ prozradila Denisa Jeřábková, kterou nyní čekají zkoušky moderace s Petrem Převrátilem. „Myslím si, že budeme s Petrem dobře ladit a přineseme divákům mnoho dobrých zpráv,“ těší se Denisa.

Jsme si jistí, že Denisa Jeřábková perfektně zapadne do týmu moderátorů Našich zpráv a s Petrem Převrátilem vytvoří dobře fungující tandem,“ sdělila generální ředitelka TV Barrandov Marcela Hrdá s tím, že se stávající moderátorskou partnerkou Petra Převrátila televize ukončila spolupráci k dnešnímu dni po vzájemné dohodě.

zdroj: TV Barrandov





Reklama




Vybrané články