Quantcast

UPC nabízí studentům rychlejší internet

| redakce | tiskobrázek k článku: UPC nabízí studentům rychlejší internet

Společnost UPC spouští speciální akci pro studenty při příležitosti začátku školního roku. Za cenu internetu s rychlostí 40 Mb/s dostanou 3x vyšší rychlost 120 Mb/s a za cenu 120 Mb/s si budou moci užívat internetu s nejvyšší možnou rychlostí 240 Mb/s.

Díky možnosti pozvat do akce kamarády - studenty, mohou účastníci získat internet až na rok zdarma. Kampaň startuje 1. 9. 2014 a je určena studentům VŠ a VOŠ ve věku 18 - 29 let ke dni objednání služby, kteří ještě nejsou zákazníky UPC Česká republika.

Vracíme se k úspěšné kampani, která již minulý rok oslovila velké množství studentů. Ti v září a říjnu přicházejí do velkých měst za studiem a potřebují rychlý i stabilní internet. Chceme jim možnost takového připojení nabídnout, umožnit jim ho sdílet za příznivou cenu se spolubydlícími a zlepšit tak i jejich podmínky při studiu,“ říká Jason King, viceprezident UPC pro marketing a prodej.

Rychlý internet na rok zdarma

Kromě vyšší rychlosti obdrží studenti zdarma Wi-Fi modem, UPC nebude účtovat připojovací poplatek a cena zůstane studentům po celou dobu kontraktu. Promoční ceny platí při minimálním užívání služby po dobu jednoho roku. Navíc za každého dalšího studenta, který se na doporučení účastníků promoakce zúčastní, lze získat jeden měsíc připojení zdarma. S maximálním počtem dvanácti úspěšných doporučení tak může každý student získat připojení k internetu na celý rok zdarma. Akce končí 15. 11. 2014.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články