Quantcast

Více než 100 utkání z kvalifikace na Euro 2016 na Sport TV

| redakce | tiskobrázek k článku: Více než 100 utkání z kvalifikace na Euro 2016 na Sport TV

Pro letošní kvalifikaci si evropská fotbalová unie UEFA připravila kompletně nový hrací systém. Zatímco v minulých ročnících byly hracími dny převážně úterý a pátek, nově budou fotbalovým fanouškům naservírovány tzv. týdny fotbalu.

Fotbalový nadšenec tak může sledovat dva až čtyři zápasy denně až šest dní v kuse, což přináší divákovi možnost sledovat více zápasů než v minulých ročnících. Vysílací časy budou vždy v 18:00 a 20:45 hodin.

Nový kvalifikační cyklus je pro řadu týmů možností oplatit soupeřům zklamání buď z poslední kvalifikace, nebo z nedávného mistrovství světa v Brazílii. Pošramocenou reputaci musejí napravovat Španělé, Angličané, Italové ale také Portugalci. Opět se můžeme těšit na velké hvězdy, jako jsou držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu planety Cristiano Ronaldo. Své umění opět ukážou Zlatan Ibrahimovič, Robin Van Persie, Wayne Rooney nebo třeba Gareth Bale.

Sport1 a Sport2 HD chystají vysílat všechny zápasy, tedy více jak 100 utkání rozložených do celého roku. Nadšenci kopané dostanou naservírované zápasy na obou programech a je už na nich, který zápas pro ně bude atraktivnější. Výjimku tvoří zápasy české a slovenské reprezentace, které budou vysílány ze záznamu.

Jsme rádi, že můžeme našemu sportovnímu divákovi dopřát takovou podívanou a to v dlouhodobém horizontu. Krom toho pro něj připravujeme i detailní zpravodajství, soutěže a informace ze zákulisí“, řekl Country manager Evžen Chlanda.

Stanice Sport1 a Sport2 HD chystají také pro své diváky a všechny fotbalové nadšence spoustu soutěží, zajímavostí, rozborů a drbů na facebooku SportTV. Denně aktualizované novinky můžete čerpat už od neděle, stejně tak jako začít soutěžit o hodnotné fotbalové ceny od vybavení, přes zájezd na kvalifikaci až po párty pro svůj tým. Do soutěže se může zapojit každý a napodobit svou hvězdu a její fotbalovou parádičku v daných soutěžních kategoriích, které nalezne právě na našem facebooku.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články