Quantcast

Astra 3B má dalšího klienta - EuroSkyPark

| redakce | tisk

Satelitní operátor SES (Astra) oznámil uzavření kontraktu se společností EuroSkyPark GmbH (ESP), evropským lídrem na trhu s mobilním satelitním připojením pro průmyslové klienty z energetiky, strojírenství, logistiky i bezpečnostního odvětví.

SES bude poskytovat větší technickou spolupráci mezi společnostmi a ESP dlouhodobý přístup k satelitní kapacitě v Ku pásmu na družici Astra 3B na pozici 23,5°E.

V rámci této dohody bude SES TechCom poskytovat společnosti ESP pozemní infrastrukturu, nabízet své služby a know-how pro další rozvoj řešení ESP jako například návrh systému a jeho testování.

Astra 3B má dalšího klienta - EuroSkyPark
▲ Astra 3B má dalšího klienta - EuroSkyPark

ESP, sesterská společnost Global Sky Park, má v úmyslu použít dodatečnou kapacitu pro klíčové klienty v oblasti energetiky. Společnost dosáhla rychlý růst a to zejména restrukturalizací výroby a dodávek energetických sítí v západní Evropě. Díky nové generaci služeb ESP, provozovatelé sítí mohou bezpečně komunikovat, udržovat komunikaci bez využití pozemní infrastruktury během výpadků. Stane se nezávislým na vnějších providerech sítí a zlepší stabilitu sítě a současně zvýší bezpečnost a redundanci vlastní infrastruktury v nových úrovních.





Reklama




Vybrané články