Quantcast

Sportovní A Spor HD v Digiturku a FTA/BISS na 42E

| redakce | tiskobrázek k článku: Sportovní A Spor HD v Digiturku a FTA/BISS na 42E

V Turecku zahájil provoz nový sportovní kanál mediální skupiny Turkuvaz Medya Grubu, provozovatele známého kanálu ATV (také v HD) a A Haber (rovněž dostupný i v HD). Sportovní stanice se jmenuje A Spor a je dostupná v SD i HD rozlišení.

Od svého startu je program dostupný abonentům turecké satelitní platformy Digiturk (7°E) a také volně na novém satelitu Türksat 4A (42°E). Některé pořady jsou na 42°E z důvodu omezení vysílacích práv zakódovány systémem BISS.

Stanice A Spor HD a A Spor v SD může být atraktivní pro fotbalové fanoušky. Kanál totiž má vysílat velké množství přímých přenosů.

Sportovní A Spor HD v Digiturku a FTA/BISS na 42E
▲ Sportovní A Spor HD v Digiturku a FTA/BISS na 42E

A Spor HD divákům přinese mj. Copa America Golf, fotbalový Pohár Turecka (Türkiye Kupası), archivní zápasy turecké fotbalové ligy, archívní utkání ME ve fotbale a mnoho sportovních magazínů. Fotbaloví fanoušci vyhledávající utkání z francouzské, italské a portugalské ligy v současné době v programovém schématu stanice nenaleznou.

V nabídce platformy Diguturk je program na 88. pozici.

technické parametry - A Spor, A Spor HD

• Türksat 4A (42°E), freq. 12,054 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA/BISS

Transpondér na 42°E pracuje ve východním svazku, což znamená, že příjem je možný v regionu střední Evropy s parabolami od průměru 90 až 120 cm v závislosti na místě příjmu. Lepší příjmové podmínky budou jihovýchodním směrem.

technické parametry - A Spor:

Eutelsat 7A (7°E), freq. 11,455 GHz, pol. V, SR 20050, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, CA CryptoWorks + Irdeto

technické parametry - A Spor HD:

• Eutelsat 7A (7°E), freq. 11,667 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2/QPSK, CA Irdeto

zdroj: satkurier.pl, vl.info





Reklama




Vybrané články