Quantcast

Prestižní basketbalová VTB liga 2014 na obrazovkách SPORT 5

| redakce | tisk

Prestižní basketbalová soutěž pro kvalitní týmy východní a severní Evropy VTB liga 2014 odstartuje v Česku. Úvodní zápas obstarají Nymburk s Lokomotivem Kubáň Krasnodar. A fanoušci basketbalu mohou být díky televizní stanici SPORT 5 u toho. Přímý přenos z utkání začíná v pátek 3. 10. v 17:55.

Nymburk čeká ve VTB lize už čtvrtá sezona. V jedné z nejtěžších klubových soutěží Evropy odehraje během ročníku třicet zápasů a bude se tak moc konfrontovat s nejsilnějšími týmy ve východní a severní části kontinentu. Kromě týmů z Ruska bude čelit i mužstvům z Finska, Estonska, Běloruska či Lotyšska. Nymburk se bude v této sezoně mimo jiné opírat už třetí rok o historicky nejúspěšnějšího českého hráče v NBA Jiřího Welsche. Z dosavadních sedmi zápasů s tradičním soupeřem ve skupině B VTB ligy dokázal Nymburk zatím vyhrát tři. Na obrazovkách televizní stanice SPORT 5 se diváci dozvědí, zda se jim to povede po čtvrté.

Televizní kanál SPORT 5 zahájil vysílání 2. srpna 2008 a od roku 2013 se zaměřuje na široké spektrum sportovních odvětví. Pro diváky je dostupný zdarma v síti pozemního digitálního vysílaní Multiplex 3 z vysílačů Praha - Mahlerovy sady a Cukrák pro Prahu a Střední Čechy a ve všech krajských městech v Regionální síti 8. Kódovaně přes satelit pak v rámci základního programového balíčku Skylink a UPC, informace o zařazení programu SPORT 5 do programových balíčků kabelových operátorů poskytnou sami operátoři. SPORT 5 je také součástí programové nabídky služby Topfun.

zdroj: Sport5





Reklama




Vybrané články