Quantcast

Fokus TV HD startuje na polském trhu

| redakce | tiskobrázek k článku: Fokus TV HD startuje na polském trhu

Skupina ZPR Media spustila edukačně-poznávací kanál Fokus TV ve vysokém rozlišení (HDTV). Fokus TV HD je první stanice v HD v portfoliu této společnosti. Stanice se objevila v paketech síti UPC Polska. Kanál v SD rozlišení vysílá od 28.4.2014.

V programu stanice najdeme dokumenty, reportáže a poradnu.

Fokus TV ve standardním rozlišení je možné sledovat bezplatně v digitální pozemní síti DVB-T v MUXu 1 a také nekódovaně ze satelitu Eutelsat Hot Bird (13°E). Stanice je součástí programových nabídek platforem Cyfrowy Polsat, nc+ a Orange a také v kabelových sítích a IPTV. Stanici je možné sledovat také na internetu.

Provozovatel chystá na síti vysílat další kanály pod značkou Fokus TV - mj. Fokus Historia, Fokus Geo a Fokus Investigation.

Skupina ZPR Media nyní provozuje televizní stanice Fokus TV, Eska TV, Polo TV a Vox Music TV, dále Polo TV US a také Wawa TV, Polo Party TV, Eska Rock TV, Eska Party TV, Eska Best Music TV a Vox Old's Cool TV. Do skupiny ZPR Media patří také rozhlasové stanice Eska, Eska Rock, Wawa, Vox FM, brokem IDMnet a také vydavatel deníku Super Express.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články