Quantcast

NBA startuje na NOVA Sport

| redakce | tisk

Nejprestižnější basketbalová soutěž světa NBA startuje na prémiové stanici NOVA Sport. Každou neděli mohou fanoušci špičkového basketbalu sledovat jeden zápas ze základní části, ze které sportovní kanál celkem nabídne 24 utkání. Následovat budou dva přenosy týdně ze závěrečného play-off a všechny zápasy finále NBA.

Diváci se mohou těšit také na každoroční zápas výběru hvězd NBA All-Star Game, který se odehraje 15. února 2015 v Madison Square Garden. V utkáních se předvedou nejlepší hráči NBA: LeBron James, Kevin Durant, Blake Griffin, Chris Paul, Kobe Bryant, Tim Ducan a řada dalších. Každý páteční večer najdou příznivci basketbalu shrnutí toho nejlepšího z uplynulého týdne v magazínu NBA Action. Sportovní přenosy mohou sledovat nejen předplatitelé NOVA Sport, ale také uživatelé videoportálu VOYO, na kterém najdou živé vysílání sportovní stanice.

"Favoritem letošní sezóny jsou pro většinu expertů obhájci titulu San Antonio Spurs, kteří předvedli v loňském play-off skutečně fenomenální výkony,“ říká Petr Janouch, basketbalový expert a komentátor NOVA Sport. Spurs to však budou mít hodně těžké, a to i ve své Západní konferenci, kde si na ně brousí zuby především Oklahoma City Thunder a Los Angeles Clippers. Hodně zajímavé bude letos určitě dění na špičce Východu, kde se výrazně změnil poměr sil.

Hlavní senzací léta byl přestup megahvězdy LeBrona Jamese z Miami zpět domů do Clevelandu, kde by měl být spolu s rozehrávačem Kyriem Irvingem a další hvězdnou posilou Kevinem Lovem základem týmu bojujícího o titul. Cestu do finále mu ale budou chtít zkomplikovat hlavně ´Býci´ z Chicaga s uzdraveným Derrickem Rosem a španělskou posilou Pauem Gasolem," dodává Petr Janouch.

NBA na NOVA Sport startuje už tuto neděli 2. listopadu 2014. Od 21.05 se diváci mohou těšit na výjimečné nedělní úvodní vysílání magazínu NBA Action, na který od 21.35 naváže zápas mezi Los Angeles Clippers a Sacramento Kings.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články