Quantcast

Olympijští vítězové společně ve studiu na Sport 5

| redakce | tiskobrázek k článku: Olympijští vítězové společně ve studiu na Sport 5

V roce 1998 spolu vyhráli Olympijské hry. Jeden zářil v bráně, druhý v útoku zlatého týmu. Dnes už mají oba úspěšné hokejové kariéry za sebou. Martin Procházka se od letošní sezony stal moderátorem hokejových magazínu na televizní stanici SPORT 5. Ve své nové roli tak mohl vyzpovídat i jednoho z nejlepších brankářů všech dob.

Dominik Hašek tak v rozhovoru zavzpomínal na své začátky, na svou úspěšnou karieru, ale i na život bez hokeje. »Dominátor« také poradil začínajícím gólmanům či prozradil, proč si vybral dnes už legendární číslo 39.

Malé ochutnávky z rozhovoru dostanou diváci ve třech dílech magazínu Hokejová pětka. Na celý rozhovor dvou hokejových legend se pak diváci mohou těšit 27. listopadu v 18:10 na SPORT 5.

Olympijští vítězové společně ve studiu na Sport 5
▲ Olympijští vítězové společně ve studiu na Sport 5

Televizní kanál SPORT 5 zahájil vysílání 2. srpna 2008 a od roku 2013 se zaměřuje na široké spektrum sportovních odvětví. Pro diváky je dostupný zdarma v síti pozemního digitálního vysílaní Multiplex 3 z vysílačů Praha - Mahlerovy sady a Cukrák pro Prahu a Střední Čechy a ve všech krajských městech v Regionální síti 8. Kódovaně přes satelit pak v rámci základního programového balíčku Skylink a UPC, informace o zařazení programu SPORT 5 do programových balíčků kabelových operátorů poskytnou sami operátoři. SPORT 5 je také součástí programové nabídky služby Topfun.

zdroj: Sport 5





Reklama




Vybrané články