Quantcast

Strong SRT 7504 a Thomson THS813 - novinky pro příjem Skylink

| redakce | tisk

STRONG, přední evropský dodavatel zařízení pro příjem digitální TV, představuje dva vynikající satelitní HD přijímače pro Skylink, největšího poskytovatele placených televizních programů v České republice a na Slovensku.

STRONG SRT 7504 i THOMSON THS813 disponují slotem karty pro příjem kanálů Skylink a CS Link prostřednictvím platné aktivované smart karty Irdeto. Nabídka je tvořena různými balíčky se stovkami českých, slovenských a zahraničních programů, z nichž mnohé jsou k dispozici v rozlišení HD.

Strong SRT 7504 a Thomson THS813 - novinky pro příjem Skylink
▲ Strong SRT 7504 a Thomson THS813 - novinky pro příjem Skylink

SRT 7504 a THS813 disponují množstvím praktických funkcí, jako například Fast Scan Table (FST). Funkce FST během minuty vyhledá a nainstaluje kompletní programový balík kanálů. Díky automatickému oznamování nových kanálů bude seznam kanálů vždy aktuální.

Oba přijímače jsou vybaveny portem USB prakticky umístěným v přední části přijímače. Po připojení externího paměťového USB zařízení mohou tyto přijímače na toto zařízení nahrávat TV programy, buď pouhým stisknutím tlačítka na dálkovém ovladači nebo pomocí nastavených časovačů. Stejně snadné jako nahrávání je i krátké pozastavení aktuálního programu pomocí funkce Timeshift. Elektronický programový průvodce (EPG) zobrazuje na obrazovce programové informace a program až na sedm dnů dopředu. Prostřednictvím EPG lze přímo nastavit až 20 časovačů pro sledování nebo záznam programů. Když je k dispozici aktualizovaná verze softwaru, lze tyto přijímače rovněž aktualizovat prostřednictvím USB.

Strong SRT 7504 a Thomson THS813 - novinky pro příjem Skylink
▲ Strong SRT 7504 a Thomson THS813 - novinky pro příjem Skylink

Při připojení k HDTV prostřednictvím HDMI zobrazují SRT 7504 a THS813 HD obraz v rozlišení až 1080i. Přídavný výstup SCART ocení všichni, kdo ještě nevlastní HDTV, ale chtějí již přijímač používat. Po připojení k digitálnímu zesilovači zvuku, například v systému domácího kina, pomocí koaxiálního výstupu (S/PDIF) produkují tyto přijímače výkonný zvuk. Oba podporují systém Dolby® Digital Plus*.

SRT 7504 i THS813 jsou mimo to vybaveny šesti seznamy oblíbených kanálů pro TV a dvěma seznamy oblíbených kanálů pro rádio, kapacitou paměti na 4 000 kanálů, teletextem, podporou vícejazyčných titulků a zvukových stop, funkcí rodičovského zámku a mnoha dalšími funkcemi.





Reklama




Vybrané články