Quantcast

Agon Channel Italia odstartuje 1. prosince

| redakce | tisk

Agon Channel Italia, italská verze populární albánské televizní stanice, vlastněná římským podnikatelem Francesco Bucchetim, zahájí pravidelné vysílání 1. prosince 2014. Stanice bude od počátku dostupná v italském DVB-T a také na satelitu.

Stanice bude přinášet všeobecný zábavní program, cílený především na věkovou skupinu 18 až 55 let.

Agon Channel Italia odstartuje 1. prosince
▲ Agon Channel Italia odstartuje 1. prosince

Broadcaster se bude zaměřovat především na exkluzivní formáty navržené a produkované albánskou Agon Channel v produkčním centru v Tiraně, které je vybaveno nejnovější generací studií a technologiemi. Kromě zpravodajství a sportu bude stanice vysílat také populární žánry jako jsou talentové a reality show, herní show, estrády a talk show.

Agon Channel Italia se prezentuje jako alternativa k všeobecným zábavním programů, které jsou již dostupné v italské pozemní platformě ale s novým a moderním vzhledem se zaměřením na známé tváře a profesionály, které znají italští diváci.

Agon Channel Italia odstartuje 1. prosince
▲ Agon Channel Italia odstartuje 1. prosince

Testovací vysílání Agon Channel Italia je zatím dostupné jen v rámci distribučního DVB-S2 multiplexu v technologii multistream na satelitu Eutelsat 12 West A. Vysílání je FTA v rozlišení 720x576 px s video bit ratem 2,7 Mbit/s a zvukem v kvalitě 128 kbit/s.

technické parametry:

• Eutelsat 12 West A (12,5°W), freq. 12,718 GHz, pol. H, SR 36519, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, Multistream

zdroj: Advanced television + vl.info





Reklama




Vybrané články