Quantcast

Panasonic s 98palcovým 4K displejem

| redakce | tisk

Nový displej nabízí rozšířenou funkčnost ve ztížených podmínkách a zároveň poskytuje jasné a ostré zobrazení ve vysokém rozlišení. Výrobky řady LQ70 umožňují nepřetržitý provoz, jsou vybaveny ochranným skleněným panelem na přední straně displeje a tělem vyrobeným z hliníku.

Díky odolnosti proti nárazům a vibracím umožňují bezpečné a spolehlivé použití na místech, jako jsou např. dopravní uzly a nákupní centra, kde hrozí nebezpečí jejich poškození.

Panasonic s 98palcovým 4K displejem
▲ Panasonic s 98palcovým 4K displejem

Zařízení je možné provozovat i na výšku, aniž by došlo k ovlivnění kvality obrazu. Tento fakt, spolu s jeho odolností, z něj dělají ideální volbu pro půjčovny audio a video zařízení, kde dochází k jeho častému převozu a instalaci.

Hana Grůzová, Marketing Manager společnosti Panasonic, říká: „Řada LQ70 poskytuje extrémně detailní a věrné zobrazení, ze kterého mohou těžit aplikace pro prodej, dopravu, řídící pracoviště a design. Díky svému rozlišení, odolnosti a snadné instalaci jsou tyto displeje perfektním řešením pro firmy, které potřebují udělat vizuální dojem.“

Panasonic s 98palcovým 4K displejem
▲ Panasonic s 98palcovým 4K displejem

Displeje dovedou převzorkovat zdroje s nižším rozlišením než 4K na vyšší úroveň kvality zobrazení nebo sloučit čtyři Full HD obrazy do jednoho s vysokým rozlišením. Videa, která bylo dříve obtížné převzorkovat, jsou z optimální pozorovací vzdálenosti 1,5násobku výšky obrazovky (polovina optimální vzdálenosti u obrazovek Full HD) ostrá a jasná.

Nové displeje mají stejné upevňovací otvory a instalační polohy jako předchozí velké displeje Panasonic, takže vyměnit starší displeje za nové s ultra vysokým rozlišením a 4K technologií je snadné,“ dodává Hana Grůzová.

zdroj: Panasonic





Reklama




Vybrané články