Quantcast

Mezinárodní hokejová EBEL liga na Sport 5

| redakce | tiskobrázek k článku: Mezinárodní hokejová EBEL liga na Sport 5

Televizní kanál SPORT 5 jako první v České republice nabídne fanouškům hokeje přímé přenosy z prestižní mezinárodní EBEL ligy. Hokejisté Znojma se 19. prosince doma postaví Salcburku a 18. ledna Vídni. Obě utkání si příznivci nejrychlejší kolektivní hry planety budou moci vychutnat na televizních obrazovkách živě díky SPORT 5!

Znojemští Orly v letošní sezoně patří ke špičce EBEL ligy stejně jako Salcburg a Vídeň a oba zápasy tak slibují atraktivní podívanou. „Jsme velice rádi, že se nám po složitých jednáních podařilo domluvit vysílání přímých přenosů našeho týmu na celoplošném sportovním kanálu SPORT 5,“ řekl manažer klubu Petr Veselý.

Tým kolem slovenského veterána Petera Puchera působí v EBEL lize, kterou hrají ještě země z Rakouska, Maďarska, Italie, Slovinska působí už čtvrtou sezonu a vždy zatím postoupil do play off. „Pokud vše dopadne podle očekávání, budeme jednat o možnosti vysílání zápasů play-off. Věříme, že nám tato spolupráce výrazně pomůže dále zviditelnit znojemský hokej v rámci České republiky,“ dodal Veselý.

PŘÍMÉ PŘENOSY:

19. PROSINCE ORLI ZNOJMO - EC RED BULL SALZBURG 18:25

18. LEDNA ORLI ZNOJMO - UPC VIENNA CAPITALS 17:25

zdroj: Sport 5





Reklama




Vybrané články