Quantcast

Novou kriminální sérii pro HBO natočí režisér Vladimír Michálek

| redakce | tisk

Šestidílnou kriminální sérii s pracovním názvem MAMON, kterou společnost HBO Europe pokračuje ve vlastní české hrané tvorbě, začne od 3. března 2015 natáčet režisér Vladimír Michálek.

Realizaci tohoto mysteriozního thrilleru - vycházejícího z úspěšného norského formátu Mammon a naplánovaného na 75 natáčecích dnů - zaštiťuje produkční společnost Bionaut. Natáčení bude probíhat v českých i zahraničních lokacích. V připravované sérii se objeví řada uznávaných českých herců v čele s Matějem Hádkem a Evou Leimbergerovou.

Novou kriminální sérii pro HBO natočí režisér Vladimír Michálek
▲ Novou kriminální sérii pro HBO natočí režisér Vladimír Michálek

Hlavním hrdinou příběhu je novinář, který se zabývá kauzou kolem významného státem řízeného podniku. Při zajišťování podkladů ke vznikající reportáži narazí novinář na kontroverzní informace týkající se jeho vlastního bratra, který je do skandálního případu osobně zapleten.

Společnost HBO Europe vstoupila v posledních letech do české a slovenské hrané tvorby několika unikátními projekty. Třídílné drama Hořící keř o důsledcích Palachovy sebeoběti a počátcích posrpnové normalizace získalo rekordních jedenáct Českých lvů a řadu dalších zahraničních cen. Obě řady seriálu Terapie o psychologovi a jeho klientech byly vyznamenány cenami Trilobit udělovanými FITESem. Divácky nejúspěšnějším titulem v historii HBO je právě odvysílaný romantický seriál Až po uši, který pro HBO Europe natočil režisér Jan Hřebejk.

foto: HBO - Nikolas Tušl ©

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články