Quantcast

TV Relax - Pohoda uvede novou show Poslední zhasne

| redakce | tisk

Na obrazovky TV Relax - Pohoda míří nový zábavný pořad s názvem POSLEDNÍ ZHASNE. V hlavní roli se v něm představí legendární bavič a moderátor Vladimír Hron. V prvním díle se objeví jako hosté např. Josef Zíma, Karel Štědrý, Lívie Kuchařová, Vendula Příhodová, Patrola Šlapeto a další.

Nový hudebně-zábavný pořad, který se inspiroval v současných slavných amerických show, uvidíte na televizi RELAX-POHODA od dubna 2015.

TV Relax - Pohoda uvede novou show Poslední zhasne
▲ TV Relax - Pohoda uvede novou show Poslední zhasne


Od dubna se budete pravidelně potkávat s hvězdou velkého formátu - samotným Vladimírem Hronem. Vladimír Hron je legendární bavič, moderátor a nekolikanásobný držitel cen Týtý (ankety o nejoblíbenější tváře a pořady televizních obrazovek), kterého známe zejména z pořadů: Jsou hvězdy, které nehasnou, Hvězdy letí do století nebo Abeceda hvězd.

U natáčení prvního dílu, které se uskuteční již v neděli 15.3.2015 od 15:00, můžete být u toho. Stačí si rezervovat své vstupenky na pokladně pražského Divadla Radka Brzobohatého. Hudebně-zábavný pořad „Poslední zhasne“ bude doslova nabitý skvělými hosty, humorem a jedinečnými hity světových velikánů. Přijďte se podívat na to, co nového si pro vás Vladimír Hron připravil.

Své vstupenky si můžete rezervovat na tel. čísle 224 229 445, nebo na emailové adrese: obchodni@divadlorb.cz za jedinečnou cenu 100 Kč.

zdroj: Pohoda





Reklama




Vybrané články