Quantcast

MasterChef je zpět - Nova připravuje novou řadu celosvětově úspěšné show

| redakce | tisk

Fenomenální kuchařská show MasterChef se vrátí na obrazovky televize Nova a splní sen jednomu z českých amatérských kuchařů. Nová řada populární a celosvětově úspěšné show MasterChef odstartuje už letos na podzim a přinese souboj kuchařských talentů, emoce, přehlídku nevídaných výtvorů z rukou amatérů i pohnuté lidské osudy a trnitou cestu za titulem MasterChef, finanční výhrou půl milionu korun a vydáním vlastní kuchařky.

Všichni amatérští kuchaři a milovníci vaření z celé České republiky mají možnost přihlásit se do boje ode dnešního dne na www.nova.cz, kde stačí vyplnit registrační formulář. Odvaha, vášeň pro jídlo, talent a touha změnit svůj život - to jsou základní vlastnosti těch nejlepších českých amatérských kuchařů, kteří budou pod dozorem odborníků bojovat o titul MasterChef.

MasterChef je zpět - Nova připravuje novou řadu celosvětově úspěšné show
▲ MasterChef je zpět - Nova připravuje novou řadu celosvětově úspěšné show

Show MasterChef je celosvětově nejúspěšnější kuchařská show, která vznikla ve Velké Británii a s vynikajícími výsledky se vysílá ve více než stovce zemí. Pořad přináší kombinaci mimořádných kuchařských výkonů a emocí na úžasné scéně. „MasterChef je pro mě „kuchařská SuperStar“. Objevuje skryté talenty, vede amatérské kuchaře, kteří se chtějí posunout... A to ve velké výpravné show,“ říká populární americký kuchař a držitel třinácti Michelinských hvězd Gordon Ramsay, který natočil v USA coby porotce již pět úspěšných řad.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články