Quantcast

TV Nova chystá pokračování seriálu Policie Modrava

| redakce | tisk

Televize Nova zahájila přípravy nové řady nejúspěšnějšího současného původního televizního projektu. Seriál Policie Modrava, který sledovaly každou neděli přes dva miliony diváků a v cílové skupině 15-54 dosahoval podíl na publiku průměrně 41 %, se v budoucnu vrátí na obrazovky s novými díly.

Pokračování seriálu opět přinese zajímavé kriminální zápletky, skvělé herecké obsazení v čele se Soňou Norisovou a nádhernou přírodu.

Fenomenální sledovanost Policie Modrava mluví za vše. Jsme nadšení, že si seriál diváci oblíbili, rozhodli jsme se proto natočit pokračování,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

TV Nova chystá pokračování seriálu Policie Modrava
▲ TV Nova chystá pokračování seriálu Policie Modrava

Policie Modrava své vysílání zahájila úvodním dílem v neděli 28. února a včerejší šestnáctý díl s názvem Případ ukradené rukavice seriál uzavřel. V průměru sledovaly Policii Modrava 2 188 000 diváků starších čtyř let a v cílové skupině 15-54 činil průměrný podíl na publiku 41 %. Nejvyšší čísla zaznamenala 14. epizoda s názvem Jak málo stačilo vysílaná 24. května, kterou si nenechaly ujít 2 404 000 diváků starších čtyř let. Z hlediska podílu na sledovanosti byl nejúspěšnější poslední díl, který dosáhl v CS 15-54 na share 47,8 %.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články