Quantcast

AMC: Upoutávka na Fear The Walking Dead: Živí Mrtví - Počátek konce

| redakce | tisk

Po několika prvních dnech natáčení vydává AMC exkluzivně první ukázku k nejočekávanější seriálové novince tohoto roku: seriálu „Fear The Walking Dead: Živí Mrtví - Počátek konce“.

AMC tak odhaluje první záběry, aby diváci věděli, na co se mohou těšit poslední srpnový týden, kdy bude v premiéře seriál uveden exkluzivně na stanici AMC. Pro diváky v České republice a na Slovensku premiérově okamžitě po vysílání v USA. AMC je bude přinášet další žhavé novinky a detaily z natáčení, nová videa a také zajímavosti okolo tohoto fenomenálního seriálu.

Seriál „Fear the Walking Dead: Živí Mrtví - Počátek konce“, který je dějově zasazen před celosvětově známý fenomén „The Walking Dead“ („Živí Mrtví“), se soustředí na nové postavy a dějové linie v prostředí Los Angeles. Divák bude mít možnost sledovat kompletní rozpad lidstva a být u počátku celosvětové apokalypsy, kterou hlavní hrdina Rick Grimes v seriálu „The Walking Dead“ („Živí Mrtví“) prospal. Natáčení bylo zahájeno minulý měsíc ve Vancouveru, poté se natáčecí štáb přesouvá na lokace v Los Angeles.

AMC: Upoutávka na Fear The Walking Dead: Živí Mrtví - Počátek konce
▲ AMC: Upoutávka na Fear The Walking Dead: Živí Mrtví - Počátek konce

V seriálu vystupují Kim Dickensová (Gone Girl, „Sons of Anarchy“) v roli Madison, Cliff Curtis („Missing,“ „Gang Related“) jako Travis, Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) v roli Nicka a Alycia Debnam-Careyová (Into the Storm) jako Alicia. Obsazení bylo doplněno o Elizabeth Rodriguezovou („Orange is the New Black“) v roli Lizy a Mercedes Masonovou (Quarantine 2: Terminal) v roli Ofelie, které v seriálu budou objevovat pravidelně.

AMC: Upoutávka na Fear The Walking Dead: Živí Mrtví - Počátek konce
▲ AMC: Upoutávka na Fear The Walking Dead: Živí Mrtví - Počátek konce

Na výrobě se v produkci AMC Studios jako výkonní producenti podílejí Robert Kirkman, Gale Anne Hurdová, Greg Nicotero, David Alpert pod vedením hlavního producenta Davida Ericksona. Výkonným koproducentem je Adam Davidson, který je autorem pilotního dílu, a bude režírovat i druhý a třetí díl.

První řada seriálu, která je rozložena do šesti hodinových epizod, bude premiérově uvedena na AMC v průběhu měsíců srpen, září a říjen a bude odvysílána v České republice a na Slovensku vždy exkluzivně do 24 hodin po premiéře v USA.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články