Quantcast

Jihlavský vysílač Javořice ve středu s výlukou

| redakce | tisk

Ve středu 1.7.2015 proběhne na jihlavském vysílači Javořice plánovaná výluka televizního a rozhlasového vysílání. Výluka televizního vysílání potrvá od 6:00 do 15:00 hodin.

V uvedeném časovém rozsahu nebude aktuálně vysílat veřejnoprávní multiplex 1 České televize, multiplex 2 s programy televizí Nova, Prima a TV Barrandov a multiplex 3 s s programy Prima Love, Prima ZOOM, Kino Barrandov, Barrandov Plus, Óčko, Óčko Gold, Šlágr TV a ČT:D/ČT art. Uvedla ČRa.

Na vysílači Javořice dojde také k přerušení rozhlasového vysílání, a to v době od 10.00 do 15.00 hodin. Toto se dotkne stanic ČRo Radiožurnál na frekvenci 90,7 MHz, ČRo Vltava na frekvenci 95,4 MHz, Frekvence1 na frekvenci 93,4 MHz a Rádio Impuls na frekvenci 100,3 MHz.

Výluka TV a rozhlasového vysílání z vysílače Javořice se dotkne pouze těch diváků, kteří přijímají signál právě z tohoto vysílače. Diváci, kteří přijímají signál z jiných vysílačů, které pokrývají též částečně Kraj Vysočina, se výluka netýká.

Při plánované výluce bude provedena pravidelná kontrola vysílače, anténních systémů, údržba energetiky a vysílací technologie.





Reklama




Vybrané články