Quantcast

Italská Serie A TIM a francouzská Ligue 1 na Sport1 a Sport2

| redakce | tisk

Na sportovních stanicích Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD od začátku srpna startuje nově francouzská fotbalová liga a o dva týdny později pak italská fotbalová liga. AMC Networks Internatinal získala exkluzivně práva na vysílání obou fotbalových událostí pro Českou republiku a Slovensko, a to na období od roku 2015 - 2018.

Francouzská LIGUE 1 začíná již 7. srpna a italská SERIE A TIM následně pak od 22. srpna. Kromě odvysílaných utkání chystá SportTV také hodnocení a statistiky před každým zápasem a poté sestřih toho nejlepšího z celého kola. U italské fotbalové ligy budou mít diváci možnost sledovat během 38 víkendových kol živě všechny zápasy, fotbalový fanoušek se tedy může těšit na souboje proslulých klubů, jako jsou AC Milán, Juventus Turin, Inter Milán. Francouzská liga nabídne skvělou podívanou, a to v podání Zlatana Ibrahimoviče z týmu Paris Saint-German a také českého hráče Jaroslava Plašila z týmu Girondins Bordeaux. Zápasy jak francouzské, tak i italské ligy mohou diváci sledovat v HD kvalitě.

Od 3. září až do konce letošního roku pokračuje také Evropská kvalifikace (EURO 2016). Strhující fotbal, který měli diváci možnost sledovat na sportTV pokračuje a rozhodně se bude na co dívat. Více jak 20 zápasů v jednom hracím bloku zaručuje kvalitní fotbalovou podívanou plnou hvězd evropského a světového formátu, rozkryje se tím otázka, které týmy se spolu utkají ve finálních zápasech. Chybět nebude ani český tým, který nastoupí hned první hrací den proti Kazachstánu. Fotbalový fanoušek si na sportovních stanicích Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD již brzy přijde na své.

Italská SERIE A TIM
Dle UEFA je SERIE A TIM považována za 4. nejlepší ligovou soutěž na světě a to zcela oprávněně. Jedná se o jednu z nejstarších fotbalových soutěží na světě, založena byla v roce 1898. V Sérii A si celkem zahrálo 29 českých a 17 slovenských fotbalistů, momentálně se mohou diváci těšit na 2 slovenské hráče a to na Marka Hamšíka za SSC Neapol a Juraje Kucku za Janov CFC.

Francouzská LIGUE 1
Ligue 1 čeká momentálně 78. sezona, dle UEFA se jedná o 6. nejlepší fotbalovou soutěž na světě. Zde si zahrálo 63 českých a 14 slovenských fotbalistů a zde se mohou diváci těšit na českého hráče Jaroslava Plašila z týmu Girondins Bordeaux. Hlavním lákadlem bude ovšem hvězda Zlatan Ibrahimovič.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články