Quantcast

CANAL+ se 4 novými sportovními kanály

| redakce | tiskobrázek k článku: CANAL+ se 4 novými sportovními kanály

Francouzský CANAL+ spustí čtyři nové sportovní kanály CANAL+ Sport 1, 2, 3 a 4. Jsou určeny pro africký trh a budou nabízen přenosy zápasů z různých sportovních disciplín. Stanice přinesou mj. utkání Ligy mistrů UEFA, Evropské ligy UEFA, Ligue 1, Premier League, Euro 2016 a Copa América.

Na stanicích nebude chybět ani Eurobasket, NBA, Diamantová liga, rugby Top 14, Formule 1, Roland Garros, Wimbledon, ATP Maters 1000 a Masters 500. Vedle přenosů budou programy vysílat i sportovní magazíny - mj. "Canal Football Club", "Canal Champions Club" či "Talents d'Afrique".

Nové stanice budou dostupné v paketu Les Bouquets CANAL+ v platformě Canalsat Afrique pro africký kontinent. Vysílání bude šířeno ze satelitu SES 4 (22°W) v Ku pásmu ale v africkém svazku (příjem v Evropě není možný). Kanály platformy Canalsat Afrique jsou kódované systémem Nagra MA.

V Polsku jsou dostupné dva programy pod hlavičkou CANAL+ Sport. Další přímé přenosy se vysílají i na programu nSport+. Ve Francii mohou abonenti Cnaalsat přijímat jen jeden program CANAL+ Sport a vedle něj i Foot+ s fotbalovými přenosy. Zákazníci mohou sledovat řadu programů beIN Sports, které vlastní katarský operátor Al Jazeera.

zdroj: satkurier.pl, TS





Reklama




Vybrané články