Quantcast

Opoka.tv získala licenci

| redakce | tisk

Dne 25. června 2015 udělil polský regulátor médií KRRiT (Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji) licenci společnosti Dla Jezusa Sp. z o.o. pro vysílání rodinné hudební televize Opoka.tv v telekomunikačních sítích.

Licence platí od 25. června 2015 do 24. června 2025. Program bude distribuován každý den a minimálně 10 hodin denně a bude mít speciální charakter - hudebně-rodinný s křesťanskou tématikou.

Kanál Opoka.tv bude šířen v telekomunikačních sítích v Polsku jako Evio, Echostar Studio z Poznania, JMDI, Elsat, Mazowieckie Sieci Światłowodowe, Telpol/Joy TV z Sosnowca, Tarnobrzeska Spółdzielnia Mieszkaniowa, Spółdzielnia Mieszkaniowa w Kole, Stowarzyszenie „Telewizja Teofilów B“, AP Media S.C., Volta Communications, Voice Net Sp. z o.o., SAV Sp. z o.o., Telekomunikacja Podlasie a Telewizja Kablowa Dipol Sp.

Žadatel získal licenci na provozování programu se specializovaným programem - hudebně-zábavní s křesťanskou tématikou. Stanice bude vysílat polské a zahraniční videoklipy největších hvězd CCM, rozhovory a diskuse s umělci tohoto žánru a novinky. V programu se také objeví dokumentární, animované a hrané filmy, zábavní pořady, poradny pro děti a mladé diváky.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články