Quantcast

Novinky na Clubcard Kino - předplacený balíček Banaxi GO byl rozšířen o 300 filmových titulů

| redakce | tisk

Pohodové letní večery přímo vybízejí k  posezení a odpočinku při sledování filmů či oblíbených seriálů. Nabídka televizních stanic ale během prázdnin zrovna neoplývá filmovými hity.

Pokud navíc nemáte ve svém okolí letní kino, je pro vás ideálním řešením využití bohatého filmového a seriálového menu videotéky Clubcard Kino. Filmové nadšence také jistě potěší, že populární předplacený balíček Banaxi GO byl rozšířen o 300 filmových titulů a nyní tak můžete za měsíční předplatné 99 korun shlédnout neuvěřitelných 500 filmů a seriálů.

Filmové novinky, nestárnoucí české komedie nebo hudební koncerty mohou sledovat diváci služby Clubcard kino jednoduše z pohodlí domova. Videotéka společnosti Tesco ve spolupráci s Banaxi je dalším benefitem pro všechny uživatele věrnostní karty Clubcard a nabízí více než tisícovku filmů z české i světové kinematografie. Seznam nabízených filmů a seriálů se neustále rozrůstá.

V průběhu července jsme rozšířili předplacený balíček Banaxi GO, který nově nabízí až 500 filmových a seriálových hitů. Doplnili jsme je o tituly od Bontonfilmu a Národního filmového archivu. Měsíčně se budou obměňovat také seriály z produkce AXN,“ popisuje novinku Petr Szabo, marketingový manažer věrnostního programu Clubcard. Nově se tak filmoví fanoušci mohou těšit na oscarové filmy 12 let v řetězech nebo 30 minut po půlnoci. Zkrátka nepřijdou ani milovníci české tvorby, pro které jsou připraveny například filmy Perličky na dně, Alois Nebel, Rozpuštěný a vypuštěný nebo Obchod na korze. Na své si přijdou ale i děti, které jistě ocení pohádková dobrodružství Kovář z podlesí nebo Kozí příběh se sýrem.

Aktuálně je v nabídce videotéky již přes 1000 filmů včetně seriálů ze studia AXN a obsah se stále rozšiřuje. Zákazníci mohou využít již zmíněné měsíční předplatné s 500 vybranými filmy a seriály za 99 Kč, které umožňuje neomezené sledování. Další možností je půjčení vybraného filmu na čtyřicet osm hodin za cenu od 49 Kč. Videotéka Clubcard Kino, kterou pro Tesco zajišťuje společnost Banaxi je dostupná pro smart TV značek Samsung, LG, Philips a zařízení s operačním systémem iOS, Android, Windows 8 a všechny PC. Vstup do Clubcard Kina naleznou zájemci na www.clubcard.cz/clubcardkino.

Charakteristika videotéky Clubcard Kino

• Nabídka aktuálně zahrnuje více než 1000 filmů a seriálů.
• Možnost předplatného balíčku s vybranými 500 filmy a seriály za 99 Kč nebo od 49 Kč za vybraný film.
• Možnost nákupu speciálních filmových voucherů s filmovými hity.
• Sledování filmů z pohodlí domova, bez reklam.
• Filmy lze přehrávat na PC a zařízeních s operačním systémem iOS, Andorid, Windows 8 nebo na Smart TV Samsung, LG, Philips.
• Za každý zhlédnutý film sbírají uživatelé body na svůj Clubcard účet.
• Více informací na www.clubcard.cz/clubcardkino

zdroj: Tesco





Reklama




Vybrané články