Quantcast

Fotbalový kanál Eleven již vysílá v Polsku

| redakce | tiskobrázek k článku: Fotbalový kanál Eleven již vysílá v Polsku

Na polském trhu zahájila v neděli 2. srpna 2015 své vysílání stanice Eleven, první ze dvou stanic firmy Eleven Sports Network (součást The Channels Co., Ltd), která se má objevit u našich severních sousedů. Druhá stanice Eleven Sports odstartuje 22. srpna.

Stanice Eleven je v současné době dostupná pouze na internetu. V současné době nejsou žádné informace o tom, kteří kabeloví a IPTV operátoři zařadí program do své nabídky. Zatím není jasné, zda se program objeví v některé ze satelitních platforem (Cyfrowy Polsat, nc+ a Orange TV).

Kanál zahájil vysílání fotbalovým utkáním FA Community Shield Cup. Stanice poskytla signál televizi TVN Turbo (patří Scripps Networks Interactive). Díky tomu mohli sportovní přenos sledovat zákazníci platforem nc+, Cyfrowy Polsat, Orange TV a většiny kabelových sítí.

Kanál Eleven bude zaměřen na fotbalové přenosy. Stanice přinese zápasy například italské Serie A TIM, francouzské Ligue 1, prestižní anglický FA Cup, belgickou Jupiter Pro League, skotskou SPFL a také magazíny největších fotbalových klubů a také lokální pořady se zkrácenými zápasy, zpravodajstvím, reportážemi a analýzami expertů.

Zpočátku bude Eleven vysílat také tenisový turnaj ATP 250. Druhý kanál provozovatele Eleven Sports zahájí vysílání 22.8. a bude vysílat nejpopulárnější sporty jako jsou ATP 250, Formule E a také fotbalové zápasy, které se nevejdou do vysílání programu Eleven.

Obě stanice budou vysílat 24 hodiny denně v HD rozlišení a s polským komentářem.

Vedle Polska se sportovní kanály provozovatele vysílají také v Belgii, Singapuru a Malajsii.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články