Quantcast

Skylink upozorňuje na nutné přeladění některých programů

| redakce | tisk

Provozovatel satelitní platformy Skylink prostřednictvím EPG upozorňuje své diváky na nutné přeladění set top boxů a televizorů se satelitním tunerem některých programů na nové vysílací parametry.

Změny parametrů se týkají placených programů ducktv, CS Film / CS Mini, Horor Film a FTA programů REBEL a RELAX - Pohoda.

Programy ducktv, REBEL a RELAX končí na freq. 11,895 GHz, pol. V a zbývající stanice CS Film / CS Mini a Horor Film na kmitočtu 12,070 GHz, pol. H ve formátu MPEG-2/SD. U vypínaných programů na freq. 11,895 GHz je informace o přeladění v EPG i v názvu stanice, u 12,070 GHz jen v EPG stanic.

Distribuce výše uvedených stanic se nahrazuje šířením v DVB-S2/MPEG-4/SD. Pro příjem je proto nutný přijímač s podporou normy DVB-S2. Přeladění se týká všech diváků, kteří tak doposud neučinili. Vysílání na starých frekvencích bude brzy ukončeno.

ducktv, REBEL, RELAX, CS Film/CS Mini a Horor Film se již paralelně šíří na původním i na novém kmitočtu 11,797 GHz, pol. H, SR 29500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK.





Reklama




Vybrané články