Quantcast

V úterý výluka TV a R vysílače Zlín - Tlustá hora

| redakce | tisk

V úterý 25. 8. 2015 proběhne údržbová výluka TV a rozhlasového vysílání z vysílače Zlín/Tlustá hora. Výluka televizního vysílání potrvá od 6.00 do 15.00 hodin.

Z vysílače Zlín/Tlustá hora nebude aktuálně vysílat veřejnoprávní multiplex 1 České televize, multiplex 2 s programy televizí Nova, Prima a TV Barrandov, multiplex 3 s programy ČT:D/Art, Prima Love, Prima ZOOM, Kino Barandov, Barrandov Plus, Óčko, Óčko Gold a Šlágr TV a Regionální síť 8 s programy ÓČKO Expres, Noe TV, Mňam TV a Slovak Sport2.

Na vysílači Zlín - Tlustá hora dojde také k přerušení rozhlasového vysílání, a to v době od 10.00 do 15.00 hodin. Toto se dotkne stanic ČRo Radiožurnál na frekvenci 99,5 MHz, ČRo Vltava na frekvenci 94,8 MHz, ČRo Brno na frekvenci 97,5 MHz, Frekvence1 na frekvenci 105 MHz, Rádio Impuls na frekvenci 102,3 MHz, Rádio Kiss Publikum na frekvenci 90,3 MHz a Radio Rock Max na frekvenci 89,6 MHz.

Výluka TV a rozhlasového vysílání z vysílače Zlín/Tlustá hora se dotkne pouze těch diváků, kteří přijímají signál právě z tohoto vysílače. Diváci, kteří přijímají signál z vysílače vysílače Valašské klobouky/Ploštiny, který je provozován na stejných TV kanálech v SFN síti, se výluka netýká.

Při plánované výluce bude provedena pravidelná kontrola vysílače, anténních systémů, údržba energetiky a vysílací technologie.

zdroj: ČRa





Reklama




Vybrané články