Quantcast

Nova Sport představí nové originální studio

| redakce | tisk

V rámci nové sezóny Evropské ligy UEFA připravují kanály NOVA Sport 1 a 2 pro své diváky zcela nové originální studio.

Jeho hlavní součástí je velkoplošná digitální LED obrazovka, na které nabídneme našim příznivcům exkluzivní komentáře a rozbory zápasů s našimi komentátory a jejich hosty,“ prozradil vedoucí sportovního programu skupiny Nova Dušan Mendel.

Ve čtvrtek 17. září v 18:40 si zákazníci O2, UPC a dalších kabelových operátorů, kteří mají předplacený balíček, vychutnají extra dávku fotbalu na kanálech NOVA Sport 1 i NOVA Sport 2. Moderátor Petr Suchoň a jeho exkluzivní hosté, bývalý reprezentant Vladimír Šmicer a bývalý trenér Jozef Chovanec, provedou diváky komponovaným fotbalovým večerem.

Fanoušci Viktorie Plzeň si užijí domácí zápas základní skupiny E s běloruským týmem Dinamo Minsk od 19. hodin na NOVA Sport 1. Ve stejném čase začíná utkání základní skupiny F, kde se střetne Slovan Liberec s ambiciózním portugalským mužstvem SC Braga na NOVA Sport 2.

Ve 21 hodin pokračuje fotbalová jízda zahraničními souboji. Na NOVA Sport 1 změří své síly řecký tým APOEL Nikósie s německým Schalke 04. NOVA Sport 2 nabídne zápas základní skupiny J mezi Tottenham Hotspur z Anglie a Karabach Agdam z Azerbájdžánu.

Všechny zápasy vždy spolu s moderátorem profesionálně rozeberou zajímaví hosté ve studiu, na které se sportovní příznivci mohou těšit před začátky, v poločasech i po skončení všech utkání.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články