Quantcast

Operátoři blokují přenosy z Ligy mistrů na Slovenské televizi

| redakce | tisk

Přímé přenosy z fotbalové Ligy mistrů UEFA z programů Slovenské televize (STV/RTVS) Jednotka či Dvojka jsou divákům v České republice nedostupné. Operátoři začínají postupně provádět blokaci signálu v době těchto přenosů.

Ze satelitních platforem jako první začala provádět blokaci společnost Lama Energy Group, operátor české satelitní platformy Digi TV. Během zápasů Ligy mistrů UEFA není program RTVS/STV dostupný klientům české Digi TV.

Stejné opatření včera večer poprvé aplikovala i satelitní platforma Skylink operátora M7 Group. Karty registrované na české území jsou vyjmuty z příjmu signálu s přenosy Ligy mistrů UEFA z programů RTVS - Jednotka a Dvojka.

freeSAT řeší blokaci programů na úrovni přijímače.

Přenosy z Ligy mistrů UEFA na programech Jednotka či Dvojka RTVS (STV) jsou v Česku blokované z důvodu omezení vysílacích práv. Exkluzivitu pro tři sezóny totiž získala společnost O2, operátor internetové platformy O2 TV, která vlastní práva pro 7 úterních utkání a všech 8 středečních utkání. Jeden úterní zápas se vysílá bezplatně na volně dostupném programu ČT Sport.





Reklama




Vybrané články