Quantcast

freeSAT: AXN a AXN Black pro všechny až do 2. listopadu

| redakce | tiskobrázek k článku: freeSAT: AXN a AXN Black pro všechny až do 2. listopadu

Po úspěšných kampaních s kanály AXN, AXN White a AXN Black nabídne satelitní služba freeSAT divákům v České republice a na Slovensku další měsíc volného přístupu k AXN a AXN Black, a to od 1. října do 2. listopadu.

V tomto období budou moci kanály AXN sledovat zcela zdarma i uživatelé balíčků freeSAT light a freeSAT medium HD. Běžně jsou kanály AXN dostupné pouze uživatelům služeb freeSAT plus HD a SuperPak.

Diváci se mohou těšit na atraktivní nabídku připravenou pro dlouhé podzimní večery, včetně dvou dílů kultovní série Hvězdné války každý víkend na AXN od 2. října nebo oblíbeného animovaného seriálu na jeho téma Star Wars: Klonové války, který přinese kanál AXN Black.

Vedle samotného televizního programu budou pro zákazníky freeSAT připraveny různé soutěže o hodnotné ceny s tématem Hvězdných válek. Soutěže budou spolu s podrobnými informacemi k dispozici na facebookových stránkách satelitní služby freeSAT na adrese www.facebook.com/freeSATtvCZ pro české diváky a na adrese www.facebook.com/freeSATtvSK pro slovenské.





Reklama




Vybrané články