Quantcast

Nova o Vánocích: Novinka Tři bratři a tradiční pohádky

| redakce | tisk

Televize Nova spolu s tematickými stanicemi nabídne během letošních Vánoc pestrou škálu filmových i animovaných pohádek a tuzemských i zahraničních filmů. Na Štědrý den se diváci mohou těšit na premiéru české pohádky Tři bratři v režii Jana Svěráka v hlavních rolích s Tomášem Klusem, Vojtou Dykem a Zdeňkem Piškulou.

V široké programové nabídce si vyberou všichni milovníci vánoční klasiky, při které si užijí pohodové Vánoce u obrazovek.

Ve svátečním programu televize Nova nebudou chybět oblíbené příběhy, které tvoří nedílnou součást vánočních dnů. Celá rodina si užije kouzelnou atmosféru díky pohádkám, které patří mezi klenoty českého filmového nebe, například S čerty nejsou žerty, Princezna se zlatou hvězdou nebo O princezně Jasněnce a létajícím ševci. V neposlední řadě nabídne hlavní kanál skupiny Nova klasiku jako Císařův pekař a Pekařův císař, Dařbuján a Pandrhola a řadu dalších.

Nova o Vánocích: Novinka Tři bratři a tradiční pohádky
▲ Nova o Vánocích: Novinka Tři bratři a tradiční pohádky

Děti se mohou těšit na animované filmy Čtyřlístek ve službách krále, Kocour v botách nebo Madagaskar 3. Pro dospělé je připraven výběr filmů napříč žánry, jako je např. Česká spojka, Muži v černém 2, Sněžní psi, dva díly snímku Kamarád do deště a další filmy z české i zahraniční produkce.

Na Štědrý večer si mohou diváci TV Nova vychutnat televizní premiéru hudební pohádky režiséra Jana Svěráka Tři bratři. Sourozenci na cestě za láskou a zkušenostmi prožijí mnoho dobrodružství, překvapení a pobaví diváky laskavým humorem z pera Zdeňka Svěráka.

Na Silvestra se diváci mohou těšit na tradiční Silvestrovské Televizní noviny a program posledního dne letošního roku zpestří sestřih toho nejlepšího z velkolepé pěvecké show SuperStar. Silvestrovský večer publikum TV Nova stráví u velmi úspěšného megakoncertu Michala Davida s názvem Bláznivá noc.

Nova o Vánocích: Novinka Tři bratři a tradiční pohádky
▲ Nova o Vánocích: Novinka Tři bratři a tradiční pohádky

Vánoce na tematických stanicích skupiny Nova:

Nova Cinema představí filmovou nadílku, která potěší děti i dospělé. Z dlouhé řady titulů si diváci určitě nesmí nechat ujít filmy Koření života, Norbit, Vévodkyně, Santa má bráchu, Velká vánoční jízda, Petr Pan, Diktátor, Michael Jackson: This Is It, Zahulíme, uvidíme 3, Trosečník nebo trilogii Matrix.

FANDA přinese retro klasiku jako Tucet špinavců, Útěk z Alcatrazu a Mortal Kombat - Boj na život a na smrt. Silvestrovský večer bude na Fandovi ve znamení westernů. Fanoušky NHL čeká na FANDOVI hokejová oslava nového roku s tradičním zápasem Bridgestone NHL Winter Classic, tentokrát mezi Boston Bruins a Montreal Canadiens, který se odehraje v pátek 1. ledna 2016 od 19.00 hodin.

SMÍCHOV nabídne v premiéře seriál Tři kluci a nemluvně. Nepřeruší sérii oblíbených sitcomů Přátelé, Dva a půl chlapa, Pravidla zasnoubení, Ženatý se závazky, v rámci pásma Smíškové uvede animované seriály Tučňáci z Madagaskaru, Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví, Spongebob v kalhotách, Štěně jménem Scooby Doo.

TELKA uvede bohatý program ze zlatého fondu zábavy archivu televize Nova. Diváci se mohou těšit na koncert Karla Gotta z Lucerny, Zlatou mříž, Skopičiny, Bílé Vánoce Lucie Bílé a spoustu dalších zábavných pořadů.

Speciální vánoční program si užijí také sportovní fanoušci, kteří si 25. prosince na NOVA Sport 2 budou moci vychutnat mimořádný den s NBA, kdy jim placená sportovní stanice přinese hned tři navazující zápasy: od 18:00 Miami Heat - New Orleans Pelicans, od 20:30 uvidí souboj mezi Oklahoma City Thunder a Chicago Bulls a na závěr od 23:00 utkání mezi Golden State Warriors a Cleveland Cavaliers.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články