Quantcast

Prima MAX odstartovala. Není ale u všech operátorů

| redakce | tiskobrázek k článku: Prima MAX odstartovala. Není ale u všech operátorů

Skupina Prima dnes 20.11.2015 ve 20:11 hodin spustila svůj pátý kanál s názvem Prima MAX. Start byl podpořen masivní reklamní kampaní na televizní obrazovce formou upoutávek a informační lištou ale i na internetu, rádiu. Vizuály nové stanice bylo možné vidět na velkoplošném outdooru a jinde.

Start proběhl podle plánů - ve 20:11 hodin bylo vysílání spuštěno filmem Vlk z Wall Street. Ještě před filmem se objevil první blok reklamních spotů.

Prima MAX odstartovala. Není ale u všech operátorů
▲ Prima MAX odstartovala. Není ale u všech operátorů

Navzdory snahám FTV Prima mít kanál u většiny velkých operátorů, vysílání stanice si mohou v prvních dnech vychutnat jen diváci digitálního pozemního vysílání, kteří v dosahu signálu multiplexu 3 s výjimkou severní Moravy, kde bude program k dispozici až začátkem roku 2016.

Prima MAX odstartovala. Není ale u všech operátorů
▲ Prima MAX odstartovala. Není ale u všech operátorů

Kanál Prima MAX HD je dostupný v kabelové síti UPC Česká republika. Operátor IPTV platformy O2 TV zařadí program do své nabídky až v pondělí. Zatím žádná satelitní platforma stanici Prima MAX neposkytuje. K zařazení může dojít nejdříve během příštího týdne - pokud dojde k dohodě broadcastera a operátora televizní nabídky. Podle šéfa Primy má být Prima MAX v nabídce Digi TV a na platformě Skylink. Není ale jasné, kdy bude programová nabídka do těchto sítí zařazena.





Reklama




Vybrané články